Συμβουλευτική γονέων

Επιμορφωτικό πρόγραμμα γονέων.

Γονείς. Οι πιο σκληρά «εργαζόμενοι» άνθρωποι του κόσμου.
Οι προκλήσεις, οι δυσκολίες αλλά και οι χαρές και η ευτυχία που έχει να ζήσει ένας γονέας είναι αμέτρητες. Στο υπέροχο και μακρύ ταξίδι μιας οικογένειας υπάρχουν και εκείνες οι στιγμές που απαιτούν ιδιαίτερους χειρισμούς από την πλευρά των γονέων.

Η επιστήμη της Ψυχολογίας και της Παιδαγωγικής, μας δίνουν τα κατάλληλα εφόδια για να μπορούμε να αντιμετωπίζουμε κρίσεις και δυσκολίες, έτσι ώστε να τις μετατρέπουμε σε ευκαιρίες εκπαίδευσης και παραδειγματισμού για τα παιδιά μας.

Κανείς μας δεν γεννήθηκε γονέας. Στο μεγαλύτερο και σημαντικότερο «ταξίδι» της ζωής σας, η Intered στέκεται δίπλα σας με τα προγράμματα Συμβουλευτικής Γονέων.

Έμπειροι εκπαιδευτικοί και ψυχολόγοι δημιουργούν για εσάς επιμορφωτικά προγράμματα έτσι ώστε να μπορείτε να αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις της ανατροφής και διαπαιδαγώγησης των παιδιών σας σαν ευκαιρίες ανάπτυξης υγειών και εποικοδομητικών σχέσεων.

Επικοινωνήστε σήμερα με την intered και κλείστε μια συνάντηση ενημέρωσης με τον εκπαιδευτικό μας σύμβουλο.

User's Club

Συνδεθείτε στο intered.edu.gr για να μάθετε πρώτοι τα αποτελέσματα εξετάσεων και να λαμβάνετε τις τελευταίες ενημερώσεις.

Με την εγγραφή σας στη σελίδα μας αυτόματα αποδέχεστε την παραλαβή αλληλογραφίας αποκλειστικά και μόνο από τον εκπαιδευτικό όμιλο Intered.

Προγραμματισμός Εξετάσεων

Newsletters

Η εγγραφή σας στα newsletter της Intered θα σας εξασφαλίσει την καλύτερη ενημέρωση σε προσφορές εκπαιδευτικών προγραμμάτων, ημερομηνίες & αποτελέσματα εξετάσεων και άλλα πολλά.