Πληροφορική Παιδιών Δημοτικού

για παιδιά έως 13 ετών

Τα απαραίτητα πρώτα εφόδια.

Προετοιμάστε τα παιδιά σας για το μέλλον με τα προγράμματα μας για ηλικίες έως 13 ετών.

Η ειδική μεθοδολογία και το ιδανικό περιβάλλον της Intered Kids εξασφαλίζουν στους μικρούς μας μαθητές σωστά εφόδια και γερές βάσεις. Έτσι τα παιδιά αναπτύσσουν την υπολογιστική τους σκέψη, καλλιεργούν την φαντασία τους, μαθαίνουν να προστατεύονται και εξελίσσουν τις ικανότητες τους. Μαθαίνοντας να χειρίζονται σωστά και αποτελεσματικά τον υπολογιστή τους καλλιεργούν μια υγιή και δημιουργική σχέση με την Πληροφορική και τις νέες τεχνολογίες.

Στην Intered Kids, τα παιδιά διδάσκονται σε ατομικά ή ολιγομελή τμήματα, ενώ το κάθε παιδί διαθέτει προσωπικό υπολογιστή τελευταίας τεχνολογίας.

Με την καθοδήγηση ειδικά καταρτισμένων εκπαιδευτικών τα παιδιά σας θα αρχίσουν το ταξίδι τους στις νέες τεχνολογίες κάνοντας το πιο σίγουρο πρώτο βήμα.

Προχωράμε εκεί όπου οι άλλοι σταματούν.

Επικοινωνήστε σήμερα με την intered και κλείστε μια συνάντηση ενημέρωσης με τον εκπαιδευτικό μας σύμβουλο.

User's Club

Συνδεθείτε στο intered.edu.gr για να μάθετε πρώτοι τα αποτελέσματα εξετάσεων και να λαμβάνετε τις τελευταίες ενημερώσεις.

Με την εγγραφή σας στη σελίδα μας αυτόματα αποδέχεστε την παραλαβή αλληλογραφίας αποκλειστικά και μόνο από τον εκπαιδευτικό όμιλο Intered.

Προγραμματισμός Εξετάσεων

Newsletters

Η εγγραφή σας στα newsletter της Intered θα σας εξασφαλίσει την καλύτερη ενημέρωση σε προσφορές εκπαιδευτικών προγραμμάτων, ημερομηνίες & αποτελέσματα εξετάσεων και άλλα πολλά.