Βασικές Δεξιότητες Εφαρμογών Γραφείου

Τα προγράμματα του Microsoft Office αποτελούν πολύτιμα εργαλεία για κάθε επιχείρηση, εκπαιδευτικό οργανισμό ή κρατικό φορέα. Η γνώση χειρισμού προγραμμάτων όπως του Excel, του Word, ή της Access θεωρείται πλέον απαραίτητο εφόδιο για όλους μας.

Basic Ms Office (Full Diploma)

Ενότητες-Μαθήματα
1.Λειτουργικό σύστημα και διαχείριση αρχείων (Windows)
2.Επεξεργασία κειμένου (Word)
3.Υπολογιστικά φύλλα (Excel)
4.Βάσεις δεδομένων (Access)
5.Internet και ηλεκτρονική αλληλογραφία
6.Παρουσιάσεις (Powerpoint)

Σε ποιους απευθύνεται

  • Σε όσους χρησιμοποιούν τον Η/Υ τους για να διεκπεραιώνουν εργασίες γραφείου.
  • Σε νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας καθώς οι πιστοποιημένες γνώσεις χειρισμού εφαρμογών γραφείο θεωρούνται απαραίτητες για το Δημόσιο (ΑΣΕΠ) και τον Ιδιωτικό Τομέα.
  • Σε Δημοσίους Υπαλλήλους που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν πιστοποίηση γνώσης χειρισμού Η/Υ.
  • Σε σπουδαστές/φοιτητές ΑΕΙ και ΤΕΙ.
Δωρεάν σε όλους τους σπουδαστές μας που θα εγγραφούν στο παραπάνω πρόγραμμα η ενότητα Βασικές Έννοιες, καθώς και η Ελληνική Δακτυλογράφηση με χρήση τυφλού συστήματος.

Διάρκεια προγράμματος: 60 Ώρες (παραδοσιακή διδασκαλία)
Δυνατότητα παρακολούθησης και μέσω εκπαιδευτικού λογισμικού για μεγαλύτερη ευελιξία στον προγραμματισμό ή για εξ΄ολοκλήρου παρακολούθηση από τον χώρο σας.

Το πρόγραμμα μπορεί να πιστοποιηθεί από τους φορείς πιστοποίησης.

User's Club

Συνδεθείτε στο intered.edu.gr για να μάθετε πρώτοι τα αποτελέσματα εξετάσεων και να λαμβάνετε τις τελευταίες ενημερώσεις.

Με την εγγραφή σας στη σελίδα μας αυτόματα αποδέχεστε την παραλαβή αλληλογραφίας αποκλειστικά και μόνο από τον εκπαιδευτικό όμιλο Intered.

Προγραμματισμός Εξετάσεων

Newsletters

Η εγγραφή σας στα newsletter της Intered θα σας εξασφαλίσει την καλύτερη ενημέρωση σε προσφορές εκπαιδευτικών προγραμμάτων, ημερομηνίες & αποτελέσματα εξετάσεων και άλλα πολλά.