ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

Μαθήματα Πληροφορικής για όλους

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Εξειδικευμένες Εκπαιδεύσεις

E-LEARNING

Υιοθετούμε Σύγχρονες Μεθόδους

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

Δημιουργούμε Επαγγελματίες

welcome to the world of intered

Η οικογένεια της Intered μετράει ήδη 18 χρόνια εμπειρίας στην εκπαίδευση. Η εξειδίκευσή μας στον τομέα της Πληροφορικής και των νέων τεχνολογιών μας επιτρέπει να παρέχουμε εκπαιδευτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.
18 χρόνια τώρα εκπαιδεύουμε τους επαγγελματίες του αύριο, καλλιεργούμε δεξιότητες και αναπτύσσουμε προσόντα σε ανθρώπους που θέλουν να εξελίσσονται διαρκώς. Μέσα από μια ευρύτατη γκάμα προσφερόμενων εκπαιδευτικών προγραμμάτων, η  Intered είναι εδώ για να σας δώσει τα εφόδια που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε!

 

Εκπαιδευτικός Όμιλος Intered. Επίλεξε να μάθεις!

Απομακρυσμένη Εκπαίδευση intered AT Home & Πιστοποίηση

Το intered ΑΤ Home είναι ένα εξελιγμένο και δοκιμασμένο για χρόνια εκπαιδευτικό πρόγραμμα ασύγχρονης εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης μέσω του έχετε τη δυνατότητα να εκπαιδευθείτε στις ενότητες Windows, Word, Excel, Access, Powerpoint και Internet (Internet Explorer/Ms Outlook). Από την ασφάλεια και την άνεση του σπιτιού σας, χωρίς μετακινήσεις, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας επιθυμείτε. Πλήρη μαθήματα θεωρίας, ολοκληρωμένα πακέτα ασκήσεων ανά ενότητα, επαναληπτικά τεστ με πλήρη κάλυψη της εξεταστέας ύλης όλων των φορέων περιλαμβάνονται έτσι ώστε να απολαύσετε μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία.

ΕΠΙΛΕΞΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ

Νέα προγράμματα σπουδών πληροφορικής, με αναγνωρισμένη πιστοποίηση ECDL, για να αποκτήσεις συγκριτικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας, ενημερώσου σήμερα από τον εκπαιδευτικό σύμβουλο.

Digital Marketing

Με την ενότητα Digital Marketing έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε και να πιστοποιήσετε τις βασικές δεξιότητες που θα χρειαστείτε για να εφαρμόσετε τεχνικές digital marketing, για να προωθήσετε την επιχείρηση σας ή να ενισχύσετε την καριέρα σας. Περισσότερα

Computing

Η ενότητα Computing σας εισάγει στις βασικές έννοιες και δεξιότητες υπολογιστικής σκέψης (computational thinking) και προγραμματισμού (coding) που θα χρειαστείτε για να αρχίσετε να δημιουργείτε απλά προγράμματα υπολογιστών.

Image Editing

Η ενότητα Image Editing προσφέρει μια εισαγωγή στον κόσμο των ψηφιακών εικόνων και στις δυνατότητες που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες για την επεξεργασία, τη βελτίωση και το διαμοιρασμό τους. Περισσότερα

Web Editing

Η ενότητα Web Editing προσφέρει στους κατόχους της όλες τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να δημιουργούν, να δημοσιεύουν, να ανανεώνουν και να συντηρούν ιστοσελίδες.

On Line Collaboration

Η ενότητα Online Collaboration ανταποκρίνεται στη διαρκώς αυξανόμενη ανάγκη, για απομακρυσμένη κοινή χρήση, επεξεργασία και αποθήκευση εγγράφω, καθώς και για κοινωνική δικτύωση.

Data Protection

Το GDPR θέτει γερές βάσεις για την προστασία δεδομένων (Data Protection) στην Ευρώπη. Η εφαρμογή της νέας οδηγίας είναι υποχρεωτική για όλες τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες. Πιστοποίησε τις γνώσεις σου με το διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο ECDL.

Πιστοποιημένα Εξεταστικά Κέντρα

User's Club

Συνδεθείτε στο intered.edu.gr για να μάθετε πρώτοι τα αποτελέσματα εξετάσεων και να λαμβάνετε τις τελευταίες ενημερώσεις.

Με την εγγραφή σας στη σελίδα μας αυτόματα αποδέχεστε την παραλαβή αλληλογραφίας αποκλειστικά και μόνο από τον εκπαιδευτικό όμιλο Intered.

Προγραμματισμός Εξετάσεων

Newsletters

Η εγγραφή σας στα newsletter της Intered θα σας εξασφαλίσει την καλύτερη ενημέρωση σε προσφορές εκπαιδευτικών προγραμμάτων, ημερομηνίες & αποτελέσματα εξετάσεων και άλλα πολλά.