Ελληνική-Αγγλική Δακτυλογράφηση

Στην σημερινή εποχή η εκμάθηση της δακτυλογραφίας, παίζει σημαντικό ρόλο σε οποιαδήποτε καριέρα. Η συγκεκριμένη δεξιότητα κρίνεται πολύτιμη όχι μόνο σε επαγγελματίες γραμματείς αλλά και σε λοιπά γραμματειακά και διοικητικά στελέχη επιχειρήσεων καθώς αναμφισβήτητα συντελεί σε μία πιο παραγωγική και εποικοδομητική εργασία.

Πληκτρολόγηση με Τυφλό Σύστημα

Τόσο η Ελληνική όσο και η Αγγλική δακτυλογράφηση αποτελούν ιδανικό εφόδιο καριέρας, ειδικά όμως η ανάγκη εκμάθησης της Αγγλικής δακτυλογραφίας γίνεται πιο επιβεβλημένη σήμερα, αφού η χώρας μας, ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει πολλαπλασιάσει τις ανάγκες γραπτής επικοινωνίας στην Αγγλική Γλώσσα.
Η εκπαίδευση & πιστοποίηση στην Ελληνική - Αγγλική δακτυλογράφηση αποτελεί το ιδανικό προσόν για κάθε επαγγελματία, που θέλει να ξεχωρίσει, έχοντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην Ελληνική αλλά και στην διεθνή αγορά.

Σε ποιους απευθύνεται:
Νεοεισερχόμενοι στον κλάδο της γραμματειακής-διοικητικής υποστήριξης, υφιστάμενοι στελέχοι του κλάδου γραμματειακής-διοικητικής υποστήριξης επιχειρήσεων, οργανισμών και άλλων φορέων.
Άνεργοι, φοιτητές ή απόφοιτοι  Α.Ε.Ι.-Τ.Ε.Ι.-Ι.Ε.Κ. ή και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που θέλουν να σταδιοδρομήσουν στο κλάδο της γραμματειακής και διοικητικής υποστήριξης.
Εργαζόμενοι και αυτοαπασχολούμενοι οι οποίοι δακτυλογραφούν, απομαγνητοφωνούν Ελληνικά και Αγγλικά Κείμενα στο πλαίσιο της εργασίας τους.

Το πρόγραμμα πιστοποιείτε από αναγνωρισμένο φορέα πιστοποίησης.

Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης ο σπουδαστής εξετάζεται από τον επίσημο αναγνωρισμένο φορέα πιστοποίησης Vellum Educational Services για την απόκτηση του τίτλου σπουδών Certificate in Typing Greek or English.

Τα πιστοποιητικά είναι σχεδιασμένα να αξιολογήσουν τις δεξιότητες των υποψηφίων σε επιχειρησιακές ικανότητες σχετικές με εργασίες δακτυλογράφησης και ειδικότερα:
1. Πληκτρολόγηση υπό Ανάγνωση (Ελληνικά ή Αγγλικά).
2. Πληκτρολόγηση υπό Υπαγόρευση (Ελληνικά ή Αγγλικά).
3. Χρήση Συνδυασμών γραμμάτων, λοιπόν χαρακτήρων και αριθμητικού πληκτρολογίου.

Η εξέταση και βαθμολόγηση των υποψηφίων, γίνεται μέσω των αυτοματοποιημένων συστημάτων εξετάσεων της Vellum και χωρίζεται σε 2 μέρη χωρίς χρονικό περιορισμό και με στόχο την ορθή πληκτρολόγηση τουλάχιστον 100 χαρακτήρων το λεπτό και για τα 2 μέρη.

Η Ελληνική και Αγγλική Δακτυλογράφηση εξετάζονται και πιστοποιούνται σε διαφορετική εξέταση και ο υποψήφιος λαμβάνει διαφορετικούς τίτλους σπουδών.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ: Α’ [140 Λέξεις/Λεπτό]  Β’ [129-140 Λέξεις/Λεπτό]  C’ [100-129 Λέξεις/Λεπτό

User's Club

Συνδεθείτε στο intered.edu.gr για να μάθετε πρώτοι τα αποτελέσματα εξετάσεων και να λαμβάνετε τις τελευταίες ενημερώσεις.

Με την εγγραφή σας στη σελίδα μας αυτόματα αποδέχεστε την παραλαβή αλληλογραφίας αποκλειστικά και μόνο από τον εκπαιδευτικό όμιλο Intered.

Προγραμματισμός Εξετάσεων

Newsletters

Η εγγραφή σας στα newsletter της Intered θα σας εξασφαλίσει την καλύτερη ενημέρωση σε προσφορές εκπαιδευτικών προγραμμάτων, ημερομηνίες & αποτελέσματα εξετάσεων και άλλα πολλά.