Ειδικός Επεξεργασίας Εικόνας

Image Editing

Με την ευρύτατη εξάπλωση της ψηφιακής φωτογραφίας και του internet, η ψηφιακή εικόνα είναι ένα ισχυρό εργαλείο για κάθε επιχείρηση και ιδιώτη.
Η βελτίωση εικόνων, η χρήση κατάλληλων εφέ, η σωστή ρύθμιση των πολλών παραμέτρων που τις διέπουν και η προετοιμασία τους για εκτύπωση ή διαδικτυακή δημοσίευση αποτελούν κρίσιμες δεξιότητες για κάθε σύγχρονο επαγγελματία.

Τι θα μου προσφέρει η εκπαίδευση στο Image Editing?
  • Οι αρχές της εφαρμόζονται σε μια πληθώρα προγραμμάτων λογισμικού, από επαγγελματικές σουίτες επεξεργασίας εικόνας μέχρι και σε δωρεάν εργαλεία.
  • Πιστοποίηση τις βέλτιστες πρακτικές στην επεξεργασία ψηφιακών εικόνων.
  • Προσφέρει γερές βάσεις για την εργασία στην επεξεργασία εικόνας. 

'Εχει αναπτυχθεί με την συμβολή ειδικών, χρηστών υπολογιστών αλλά και επαγγελματιών πληροφορικής απ΄όλον τον κόσμο. Αυτό εξασφαλίζει την συνάφεια και το εύρος του περιεχομένου αυτής της ενότητας.

Διάρκεια προγράμματος: 20 Ώρες (παραδοσιακή διδασκαλία)
Ολιγομελοί Τμήματα

Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης θα μπορώ να:

  • Γνωρίζω τις βασικές αρχές χρήσης ψηφιακών εικόνων, να κατανοώ τις επιλογές των διαφόρων μορφών γραφικών καθώς και τις έννοιες σχετικά με τα χρώματα.
  • Ανοίγω μια υπάρχουσα εικόνα, να αποθηκεύω μια εικόνα σε διαφορετικές μορφές και να ορίζω τις επιλογές του αρχείου εικόνας.
  • Χρησιμοποιώ τις διαθέσιμες επιλογές της εφαρμογής, όπως την εμφάνιση των γραμμών εργαλείων και των χρωματικών παλετών για την βελτίωση της παραγωγικότητας.
  • Συλλάβω και να αποθηκεύω μια εικόνα, να χρησιμοποιώ διάφορα εργαλεία επιλογής και να χειρίζομαι εικόνες.
  • Δημιουργώ και να χρησιμοποιώ στρώσεις, να εργάζομαι με κείμενο, να χρησιμοποιώ εφέ και φίλτρα καθώς και τα εργαλεία σχεδίασης.
  • Προετοιμάζω τις εικόνες για εκτύπωση ή δημοσίευση.

Το πρόγραμμα είναι μία πρωτοβουλία και πιστοποιείται από τον φορέα πιστοποίησης.

Ενημερωτικά Φυλλάδια

think before you print

User's Club

Συνδεθείτε στο intered.edu.gr για να μάθετε πρώτοι τα αποτελέσματα εξετάσεων και να λαμβάνετε τις τελευταίες ενημερώσεις.

Με την εγγραφή σας στη σελίδα μας αυτόματα αποδέχεστε την παραλαβή αλληλογραφίας αποκλειστικά και μόνο από τον εκπαιδευτικό όμιλο Intered.

Προγραμματισμός Εξετάσεων

Newsletters

Η εγγραφή σας στα newsletter της Intered θα σας εξασφαλίσει την καλύτερη ενημέρωση σε προσφορές εκπαιδευτικών προγραμμάτων, ημερομηνίες & αποτελέσματα εξετάσεων και άλλα πολλά.