Ειδικός Ψηφιακού Μάρκετινγκ

Digital Marketing

Με την εξάπλωση του διαδικτύου ως σημαντικό πεδίο επιχειρηματικής κι εμπορικής δράσης, η προώθηση και η διαφήμιση online έχουν αποδειχθεί σημαντικά και κρίσιμα εργαλεία επιτυχίας.
Το πρόγραμμα Digital Marketing παρέχει μια γερή βάση για την ανάπτυξη δεξιοτήτων όπως η δημιουργία διαδικτυακής παρουσίας (web presence), η βελτιστοποίηση περιεχομένου για μηχανές αναζήτησης η online διαφήμισης καθώς και τη γνώση για την απολογιστική παρακολούθηση τους μέσω analytics.

Τι θα μου προσφέρει η εκπαίδευση στο Digital Marketing?
  • Ουσιαστική γνώση βασικών δεξιοτήτων για τις κύριες έννοιες σχετικά με το ψηφιακό μάρκετινγ.
  • Πιστοποίηση για τις βέλτιστες πρακτικές προβολής και προώθησης

'Εχει αναπτυχθεί από χρήστες υπολογιστών, ειδικούς στο ψηφιακό μάρκετινγ και επαγγελματίες από όλο τον κόσμο. Αυτή η διαδικασία εξασφαλίζει την συνάφεια και το εύρος της εκπαίδευσης.

Διάρκεια προγράμματος: 60 Ώρες (παραδοσιακή διδασκαλία)
Ολιγομελή Τμήματα

Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης θα μπορώ να:

  • Κατανοώ τις βασικές έννοιες του ψηφιακού μάρκετινγ, συμπεριλαμβανομένων των πλεονεκτημάτων του, των περιορισμών και του σχεδιασμού.
  • Αναγνωρίζω τις διάφορες επιλογές διαδικτυακής παρουσίας και τον τρόπο επιλογής των κατάλληλων λέξεων-κλειδιών για τη βελτιστοποίηση της παρουσίας στο internet.
  • Να γνωρίζω τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, να ρυθμίζω και να χρησιμοποιώ λογαριασμούς στις πιό δημοφιλείς απ΄αυτές.
  • Κατανοώ πως η αποτελεσματική διαχείριση των κοινωνικών δικτύων βοηθά στην προώθηση και στην δημιουργία ευκαιριών πώλησης.
  • Χρησιμοποιώ υπηρεσίες διαχείρισης κοινωνικών δικτύων για να προγραμματίζω δημοσιεύσεις και να ρυθμίζω τις ειδοποιήσεις.
  • Κατανοώ τις διάφορες επιλογές διαδικτυακού μάρκετινγ και διαφήμισης συμπεριλαμβανομένων του μάρκετινγ μέσω μηχανών αναζήτησης, ηλεκτρονικού ταχυδρομίου και φορητών συσκεύων.
  • Κατανοώ και να χρησιμοποιώ υπηρεσίες ανάλυσης δεδομένων για να παρακολουθώ τις διαφημιστικές καμπάνιες μου.

Το πρόγραμμα είναι μία πρωτοβουλία και πιστοποιείται από τον φορέα πιστοποίησης.

User's Club

Συνδεθείτε στο intered.edu.gr για να μάθετε πρώτοι τα αποτελέσματα εξετάσεων και να λαμβάνετε τις τελευταίες ενημερώσεις.

Με την εγγραφή σας στη σελίδα μας αυτόματα αποδέχεστε την παραλαβή αλληλογραφίας αποκλειστικά και μόνο από τον εκπαιδευτικό όμιλο Intered.

Προγραμματισμός Εξετάσεων

Newsletters

Η εγγραφή σας στα newsletter της Intered θα σας εξασφαλίσει την καλύτερη ενημέρωση σε προσφορές εκπαιδευτικών προγραμμάτων, ημερομηνίες & αποτελέσματα εξετάσεων και άλλα πολλά.