Σύστημα διδασκαλίας

Στην Intered είμαστε ανοιχτοί στις νέες τάσεις που διαμορφώνονται στην εκπαίδευση χωρίς να απομακρυνόμαστε από τις παραδοσιακές μεθόδους διδασκαλίας.

Οι καθηγητές μας είναι πιστοποιημένοι στις μεθόδους εκπαίδευσης ενηλίκων και παιδιών, εφαρμόζουν σύγχρονες εκπαιδευτικές πρακτικές και αξιολογούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα τόσο από τους σπουδαστές τους όσο και από τους Εκπαιδευτικούς Συμβούλους των κέντρων μας.

Στην Intered όμως δεν σταματάμε εκεί.

Εντάσσουμε στα προγράμματα σπουδών μας την εκπαίδευση μέσω εξειδικευμένων εκπαιδευτικών εφαρμογών, ανταποκρινόμενοι στις νέες ανάγκες. Μπορούμε έτσι να παρέχουμε ευέλικτες λύσεις που ικανοποιούν κάθε σπουδαστή, μέσα από τα προγράμματα ασύγχρονης εκπαίδευσης (εκπαίδευση μέσω υπολογιστή)*.

*Η πλατφόρμες ασύγχρονης εκπαίδευσης χρησιμοποιούνται σε επιλεγμένα προγράμματα

Αναλυτικά

Τα προγράμματα σπουδών μας υλοποιούνται με τους παρακάτω τρόπους & με χρήση σύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων.

1. Παραδοσιακή Διδασκαλία σε Εργαστήρια max 8 ατόμων,

2. Ιδιαίτερα Μαθήματα,

3. Κατ' οίκον Ιδιαίτερα Μαθήματα,

4. Webinars (μόνο για επαγγελματικά σεμινάρια),

5. Μαθήματα από το χώρο σας με απομακρυσμένη πρόσβαση,

6. Εκπαιδεύσεις Επιχειρήσεων στο χώρο τους,

7. Blended Learning.

Υιοθετούμε νέες σύγχρονες πρακτικές εκπαίδευσης.

User's Club

Συνδεθείτε στο intered.edu.gr για να μάθετε πρώτοι τα αποτελέσματα εξετάσεων και να λαμβάνετε τις τελευταίες ενημερώσεις.

Με την εγγραφή σας στη σελίδα μας αυτόματα αποδέχεστε την παραλαβή αλληλογραφίας αποκλειστικά και μόνο από τον εκπαιδευτικό όμιλο Intered.

Προγραμματισμός Εξετάσεων

Newsletters

Η εγγραφή σας στα newsletter της Intered θα σας εξασφαλίσει την καλύτερη ενημέρωση σε προσφορές εκπαιδευτικών προγραμμάτων, ημερομηνίες & αποτελέσματα εξετάσεων και άλλα πολλά.