Σπουδές στην intered

Στον κόσμο της Πληροφορίας που εξελίσσεται γύρω μας, τα δεδομένα αλλάζουν με ταχύτατους ρυθμούς. Στόχος μας είναι να εξελίσσουμε διαρκώς τα προγράμματα σπουδών μας έτσι ώστε να συμβαδίζουμε με τις απαιτήσεις της αγοράς. Σπούδασε Πληροφορική, Προγραμματισμό, Γραφιστική, Σχέδιο, Ξένες Γλώσσες με τις αποδεδειγμένα, εδώ και 17 χρόνια, αξιόπιστες μεθόδους εκπαίδευσης της Intered.

Επίλεξε να διευρύνεις τις γνώσεις και τις δεξιότητές σου, επίλεξε να προχωράς μπροστά, να ανακαλύπτεις και να κατακτάς.
Επίλεξε να μάθεις!

Πιστοποίηση στην intered

«Η γνώση είναι δύναμη».
Πως μπορούμε όμως να αποδείξουμε ότι διαθέτουμε τις γνώσεις που μας ζητούνται; Πως μπορούμε να κάνουμε το βιογραφικό μας πιο ανταγωνιστικό; 
Η αγορά γύρω μας αναζητά συνεργάτες οι οποίοι διαθέτουν τυπικά, ανταγωνιστικά προσόντα, δηλαδή πιστοποιήσεις.  Στην Intered συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους φορείς πιστοποίησης της Ελλάδας και του εξωτερικού, παρέχοντας πιστοποιήσεις αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος (Α.Σ.Ε.Π) αλλά και το εξωτερικό. Τα κέντρα μας είναι πιστοποιημένα εξεταστικά κέντρα και διενεργούν εξετάσεις όλων των μεγάλων φορέων. Στην Intered εκτός από γνώσεις, θα εφοδιαστείτε με τις πιο ανταγωνιστικές πιστοποιήσεις της αγοράς έτσι ώστε να καταστήσετε το βιογραφικό σας μια ολοκληρωμένη «πρόταση» για κάθε εργοδότη.

Εγγύηση intered

17 χρόνια εμπειρίας στην εκπαίδευση  θα ήταν αρκετά για να παρέχουν τις εγγυήσεις που αναζητάτε για έναν αξιόπιστο εκπαιδευτικό «συνεργάτη». Όμως στην Intered, δεν μένουμε εκεί. Επιλέγουμε το εκπαιδευτικό μας προσωπικό με τα αυστηρότερα κριτήρια.

  • Οι καθηγητές μας είναι απόφοιτοι ανώτερων και ανώτατων σχολών, οι περισσότεροι είναι κάτοχοι μεταπτυχιακών τίτλων και μετρούν χρόνια εμπειρίας στην εκπαίδευση.
  • Το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό μας αξιολογείται από τους σπουδαστές αλλά και από τη Διεύθυνση σε τακτική βάση.
  • Οι συνεργάτες μας έχουν επιλεγεί με γνώμονα την εμπειρία τους, την αξιοπιστία τους, και την παρουσία τους στην εκπαιδευτική κοινότητα.
  • Τα ποσοστά επιτυχίας μας στις εξετάσεις πιστοποίησης όλων των φορέων αγγίζουν το 100%
  • Χιλιάδες άνθρωποι εμπιστεύτηκαν την Intered για την εκπαίδευσή τους όλα αυτά τα χρόνια. Η μεγαλύτερη εγγύηση μας είναι η επιτυχία τους!

intered @ Social

intered @ Facebook
intered @ Twitter
intered @ Instagram

User's Club

Συνδεθείτε στο intered.edu.gr για να μάθετε πρώτοι τα αποτελέσματα εξετάσεων και να λαμβάνετε τις τελευταίες ενημερώσεις.

Με την εγγραφή σας στη σελίδα μας αυτόματα αποδέχεστε την παραλαβή αλληλογραφίας αποκλειστικά και μόνο από τον εκπαιδευτικό όμιλο Intered.

Προγραμματισμός Εξετάσεων

Newsletters

Η εγγραφή σας στα newsletter της Intered θα σας εξασφαλίσει την καλύτερη ενημέρωση σε προσφορές εκπαιδευτικών προγραμμάτων, ημερομηνίες & αποτελέσματα εξετάσεων και άλλα πολλά.